Medewerkers

Mw. drs. H. (Emmy) Bucher

Mw. drs. H. (Emmy) Bucher
NVO orthopedagoog generalist

Alvorens zij is begonnen met haar eigen praktijk, is Emmy jarenlang werkzaam geweest als groepsleidster in internaten: eerst met moeilijk opvoedbare kinderen en later met kinderen van binnenvaartschippers. Na haar studie orthopedagogiek is zij begin 2000 gestart met Pedagogische Praktijk Tiel als orthopedagoog en later als generalist, wat betekent dat zij haar beroepsbekwaamheidsregistratie en haar diagnostiekregistratie heeft behaald. Zij is breed inzetbaar voor zowel sociaal emotionele, als gedragsmatige, als leerproblemen. Verder is zij ook werkzaam als EMDR therapeut, Cogmed coach en is zij Dyslexie Deskundige. Emmy is eigenaar van de praktijk.

Zij is aangesloten bij de NVO (Nederlandse Vereniging voor Pedagogen en Onderwijskundigen), bij de VEN (Vereniging EMDR Nederland) en bij de NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen).

Verder is zij lid van de Vereniging PsyZorg Rivierenland.

 

Charlotte Stoop

Charlotte Stoop
orthopedagoog

Charlotte Stoop is sinds november 2016 werkzaam in onze praktijk. Zij doet niet alleen psychologisch onderzoek, maar ook individuele en groepsbehandelingen.

Dorinda Bucher
orthopedagoog

Dorinda is sinds september 2017 als orthopedagoog i.o., maar sinds januari 2018 als afgestudeerd orthopedagoog, werkzaam in onze praktijk. Zij doet met name behandelingen, zowel in groepsverband als individueel, maar daarnaast verricht ze ook psychologisch onderzoek.

Elke Kruip

Elke Kruip
orthopedagoog i.o.

Het komende schooljaar 2018/2019 komt Elke Kruip ons team versterken. Zij studeert Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit van Utrecht.

Elke, we heten je van harte welkom en wensen je een leerzaam jaar toe!